For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Katte & Tilbehør Racekatte

Hellig Birma

3.500 DKK

  • Hellig Birma
Beskrivelse
Pris : 3.500 DKK
Type : Sælges
Dato : 20/05/2020
Placering : 5592 Ejby, Danmark

To små yndige, ren Hellig Birma han-killinger uden tavle, er nu så store, at de kan komme til salg. Den ene hankilling bliver brunmasket, og den anden brun-tabbymasket.

De vokser op inde i huset sammen med os, (i øjeblikket bor de på køkkenbordet, så vi kan se dem og snakke med dem det meste af tiden) og de bliver vant til både hunde og andre katte. De bliver fodret med Royal Canin Babycat, og vil inden de flytter hjemmefra have gennemgået et dyrlægetjek og fået første vaccine.

Vi gør alt hvad vi kan for, vores killinger får det så godt som overhovedet muligt i de 12 uger, de er hos os, og regner med, at deres nye familie vil gøre det samme. Af den grund forbeholder vi os retten til at takke nej til salg, hvis vi føler, killingen og den nye ejer ikke matcher. Skriv gerne lidt om dig selv, hvis du har interesse i killingerne.

Du har mulighed for at reservere en killing imod at betale 1500kr i depositum. Du vil derefter modtage en bekræftigelse på din indbetaling. Depositum modregnes købssummen 3500kr ved afhentning.

Du er velkommen til at komme og se dem, før du reserverer, og du må også komme og besøge din killing løbende/i den svære ventetid, hvis du har mulighed for det. Vi vil endvidere sende billeder og små videoer til dig, så du kan følge din killings udvikling.

Vi glæder os til at høre fra digPlacering
Top