For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
De bedste hundesenge

De bedste hundesenge

Spørg en hundeejer, hvad deres hund laver på ethvert givet tidspunkt, og de vil sandsynligvis svare sover – det er ihvertfald hvad min hund gør lige nu. Hunde sover typisk omkring 12 til 14 timer om dagen, og nogle gange endnu mere afhængigt af deres alder eller race. Når man tænker på alt den tid hunde tilbringer med at putte, giver det god mening at sørge for en god og behagelig hundeseng til din hund.

Vælg den rigtige hundeseng til din hund.

Før du køber en ny hundeseng til din hund, er det en god ide at tænke lidt over måden din hund sover på, dens størrelse og alder. Nogle hunde kan godt lide at sove med hovedet på noget, mens andre elsker at putte i et hyggeligt huleagtigt overdækket sted. Ældre hunde vil sætte pris på ortopædiske senge, der understøtter deres led, og unge hvalpe drager fordel af en vandtæt seng, der kan vaskes i tilfælde af ulykker.

Det gælder også om at finde en holdbar hundeseng, som din hund ikke vil ødelægge alt for hurtigt. Her det vigtigt at tænke over om din hund er i en alder hvor den har det med at gnave i ting, eller om hundesengen er lavet af materialer, der ikke kan holde til et par store hundenegle, der graver og tramper rundet i hundesengen.

Der findes masser af hundesenge på markedet, og nogle holder længere end andre. Heldigvis deler mange hundeejere deres mening om de forskellige hundesenge online, og vi har ud fra deres anmeldelser og input, udarbejdet en liste over de bedste hundesenge.

Vores liste med de bedste hundesenge.

Ortopædisk hundeseng. En af de bedste hundesenge på markedet

Vital ortopædisk Hundeseng

Denne lækre Vital hundeseng er en lækker ortopædisk liggeplads, der giver maksimal sovekomfort for hunden.

Hundesengen er især velegnet til ældre hunde, eller hunde, som lider af dårlig ryg eller har ledproblemer.

Fakta om Vital ortopædisk hundeseng:

 • Polyesterbetræk.
 • Ruskindsimitation/ blødt plys.
 • Sengens kant har skumpolstring.
 • Liggeområde er lavet af viscoelastisk skum.
 • Vendbar pude i 2 design versioner (sort/ plys).
 • Aftageligt pude- og sengebetræk.
 • Skridsikker bund.
crescent-hundekurv

Crescent Hundekurv

Bowsers The Crescent hundeseng er en elegant og praktisk hundeseng til dit hjem. Hundesengen har rene linjer og en super lækker kvalitet, der holder sin facon. 

Hundesengen er i højeste kvalitet, og er produceret og designet i Canada. Den findes i alverdens farver, mønstre og stoffer af forskellige teksturer, og er lavet i kraftigt møbelstof der holder. Lynlåsene er kraftige YKK-lynlåse som også bliver brugt i kuffertindustrien.

Letto hundesenge

Ekslusiv Letto Hundeseng

Letto er et helt særligt møbel til det kræsne og stilrene hjem, hvor elegance er i højsædet og pengene hænger på træerne. Denne robuste hundeseng er lavet af bøjet pulverlakeret aluminium med ben i naturligt asketræ.

Sidepanelerne giver hunden en følelse af tryghed, og sengen er udstyret med en luksuriøs madras, der giver den ultimative komfort til din hund.

BOB Snuggle hundeseng

 BOB Snuggle hundeseng

BOB Snuggle hundeseng giver ekstra komfort til din bedste ven.

Madrassen er lavet af memory-skum, og vil give din hund et behageligt sovested hele livet. Madrassen former sig efter din hunds krop, hvilket fordeler tryk mere jævnt og kan lette smerter, hvis din hund har gigt eller ledproblemer.

Hundesengen har samtidigt høje kanter med fyld, der er behagelige for din hund at lægge hovedet på og læne sig mod.

dreamland-hundesofa

Dreamland hundesofa

Trixie Dreamland HundeSofa er en super lækker sofa til din bedste ven.

Hundesengen har aftageligt betræk, lavet i polyester og med polyesterfyld der kan håndvaskes. Hundesofaen har skridsikker bund og den tåler samtidig at blive maskinvasket ved 30 grader.

Fakta om Dreamland Hundeseng:

 • vævet cover
 • polyester cover
 • polyester fleece påfyldning
 • quiltet
 • aftagelig cover
 • skridsikker bund
 • cover kan vaskes ved 30 grader
 • fyld kan håndvaskes
Flamingo Donut Fluffy Hundeseng

Flamingo Donut Fluffy Hundesenge

Flamingo donut hundeseng er lækker hundeseng som din hund vil elske. Den er lavet i 100% polyester fleece i form af langt blødt plys.

Hundesengen er donut formet, og giver din hund en rar og tryg fornemmelse når den ligger i den. Denne hundeseng er især god til hunde der lider af angst

Donut hundesenge er perfekt til hunde, der elsker at krølle sig sammen, når de sover eller slapper af. Den bløde kant giver samtidigt hunden mulighed for at støtte hovedet.

Har du en brugt hundeseng til salg?

Har vores liste hjulpet dig med at finde en ny hundeseng, så har du måske en brugt til salg. Sæt den til salg lige her på Dyrekataloget og hjælp hundeejere der er på jagt efter en brugt hundeseng.

Efterlad din kommentar

Nyeste annoncer

Nyeste Dyresteder

Top