For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Dyresteder

Råsted Dyreklinik

  1. Dyresteder
  2. »
  3. Dyrlæger
  4. »
  5. Råsted Dyreklinik
Adresse:
hobrovej 363 8920 randers
Beskrivelse:

På Råsted Dyreklinik arbejder vi primært med hunde, katte, kaniner, marsvin og hamstere. Det sker også af og til at vi tager os af zoo-dyr. Vi udfører alle standardopgaver – som vaccinationer, neutralisationer, bylder, bid og andre opståede skader. Vi er gode til almindelig diagnostik.

Dyrlæge Hanne Hallsson på Råsted Dyreklinik har haft et tæt samarbejde med Kattens Værn og nu også med Tøstrup dyreværn. Hendes store interesse er kirurgi (både bløddels og orthopædisk) og hormonelle forstyrrelser hos hund og kat, men har igennem årene arbejdet med alle facetter af dyrlægens arbejde.

Indenfor kirurgien er vi gode til kejsersnit, korsbåndsoperationer, patella problemer (løse knæskaller), skæve forben med vækstforstyrrelser, diverse knoglefraktur, opstramning af hudfolder + løse/slappe øjenlåg, amputationer, blæreoperationer (blæresten/svulster), fjernelse af fremmedlegemer i abdomen mm.

Vi laver også tandkirurgi og arbejder med forskellige hudproblemer samt behandling af hormonforstyrrelser (Cushing syndrom, Addisons, sukkersyge, stofskiftet mm.) og andre medicinkrævende sygdomme.

Kontakt Information
Telefon: 24619766
Åbningstider:
Man. 08:00 - 17:00
Tirs. 08:00 - 17:00
Ons. 08:00 - 17:00
Tors. 08:00 - 17:00
Fre. 08:00 - 17:00
Lør. Lukket
Søn. Lukket

0 Reviews

There are no reviews yet.

Send en besked til dyrestedets ejer

Send besked til administrator

Top